Bobby Roeters overleden

Bobby Roeters overleden

Vanmiddag bereikte ons het trieste bericht dat Bobby Roeters is overleden. Bobby heeft tot latere leeftijd in het veteranen team gespeeld.

Wanneer er meer informatie bekend is over de uitvaart laten wij dit op deze pagina weten.

 

Het bestuur.

HBSS passeert Kethel Spaland in jacht op koploper

HBSS passeert Kethel Spaland in jacht op koploper

VOETBAL - HBSS deed goede zaken bij de hervatting van de competitie in het zaterdagvoetbal. De ploeg van Harga won uit bij GHVV'13 in Geervliet met 0-2.
De doelpunten vielen in het laatste kwartier van de wedstrijd. Lang bleef het dus spannend, zeker omdat HBSS verschillende keren paal en lat raakten met hun pogingen de score te openen.
De Schiedammers passeren met de overwinning op de ranglijst die andere Schiedammers, van Kethel Spaland. Dat team kwam vandaag niet verder kwam dan een gelijkspel, op het sportdak tegen VFC uit Vlaardingen. Het werd 1-1. 

HBSS staat nu tweede, op vijf punten van de behoorlijk ongenaakte koploper Cion, dat pas een keer verloor en een keer gelijk speelde. Kethel Spaland staat derde, met een punt minder en een wedstrijd meer gespeeld dan HBSS.

 

Bron: schiedam24.nl

HBSS knokt zich naar zege op GHVV’13

HBSS knokt zich naar zege op GHVV’13

Schiedam – Toon Wolters, de ambitieuze oefenmeester van HBSS was ‘dik tevreden’ met de 0-2 overwinning. ,,We speelden op een veld waar net de koeien waren afgehaald, echt een wonder dat we wisten te winnen.”

 

HBSS, de nummer 3 in de 3e klasse D, had alle moeite om GHVV’13, als 12e genoteerd, eronder ter krijgen. De strijdlust was groot bij beide ploegen, die in de eerste helft niet tot scoren konden komen. Wel troffen de Schiedammers twee keer de lat en één keer de paal.

 

In het laatste kwartier wist HBSS toch tot scoren te komen. Uit een scrimmage zorgde Erkan Bajraktar voor de bevrijdende 0-1. Mo Aaguied, na twee jaar blessureleed toe aan een invalbeurt, soleerde op de achterlijn en schoot de bal prachtig in de verre hoek, 0-2.

,,Complimenten voor mijn ploeg,” aldus Toon Wolters, ,,want we speelden met vijf invallers. We willen zo lang mogelijk bovenin meedraaien en hopen op een periodetitel. Want eerlijk, we hebben niet de beste ploeg van de afdeling.”

 

Bron: waterwegsport.nl

Parkeren in Sportpark Harga

Parkeren in Sportpark Harga

Wij ontvingen het volgende schrijven van de gemeente Schiedam.

 

"Al geruime tijd krijgen wij klachten van bewoners van de nieuwe woonwijk Harga over het wildparkeren in de wijk,  in de bermen van de Olympiaweg en het hockeylaantje, waardoor er soms gevaarlijke situaties ontstaan.

Ook van de gebruikers van het nieuwe sportpark horen wij regelmatig klachten dat bezoekers, maar ook eigen leden zich niet veel aantrekken van de verkeersregels aldaar.

Ik heb u in een eerder stadium reeds gemeld dat hier sprake is van ongewenst gedrag, dat hardnekkige vormen aanneemt en ook zorg draagt voor verbaal geweld jegens vrijwilligers van de verenigingen.

 

In voormeld kader zijn borden geplaatst die enerzijds de bezoekers leiden naar de grote parkeerplaats aan het Trimpad (ruim 200 plaatsen).

De kleine parkeerplaats aan de Olympiaweg is exclusief gereserveerd voor bezoekers van KomKids, alsmede voor SVV en HBSS vrijwilligers/bestuursleden.

Anderzijds is er een parkeerverbod op de Olympiaweg van kracht, alsmede in het hockeylaantje.

 

Aangezien de klachten niet verminderen, is besloten om strenger te gaan handhaven.

De collega’s van de LBB zullen de komende weken vaker te zien zijn ter plaatse en zullen in eerste aanleg waarschuwingen uitdelen aan personen die fout- of wildparkeren.

Dit geldt op zowel de kleine parkeerplaats (waar soms nog personen parkeren die daar feitelijk niets te zoeken hebben) als voor de Olympiaweg/hockeylaantje.

De personen die mogen parkeren op de kleine parkeerplaats (aangegeven met bordjes) moeten zichtbaar hun parkeerkaart op het dashboard leggen, zodat dit controleerbaar is voor de LBB.

 

Mocht het waarschuwen niet voldoende resultaat hebben, dan zal de LBB gaan verbaliseren."

 

 

HBSS kleding online bestellen

HBSS kleding online bestellen

Vanaf heden is het mogelijk om alle HBSS kleding en toebehoren online te bestellen op de speciale Klupp / HBSS website.
Er kan gelijk met iDeal worden afgerekend en de kleding kan thuis worden gestuurd of opgehaald worden in de commissiekamer.

Vergeet niet bij de betaling de HBSS kortingscode op te geven "HBSSKORTING"

 

Ga hier naar de website

Sponsors

Clubblad 12

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Merdan Özdemir (12 jr.)
Andy Griep (27 jr.)
Roy Griep (27 jr.)
Michael v Henten (32 jr.)
Nasser El Koubai (27 jr.)
Cor Maltha (72 jr.)
Rodchenko Yamar Monkau (30 jr.)

Binnenkort jarig
Marthijn Poot (26 jan)
Patty van Veldhuizen (27 jan)
Uysal Deveci (28 jan)
Karel Leeuwangh (28 jan)
Joelle Treurniet (29 jan)
Nicos Vlachos (30 jan)
Mario van Snek (31 jan)
Dirk Stolk (2 feb)
Martijn Slijt (2 feb)
Fergey Drenthe (3 feb)