Kethel Spaland en HBSS op de eerste twee plaatsen in 3D

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 4 gespeeld.

In de Derde Klasse D leed Kethel Spaland zijn eerste puntverlies. De thuiswedstrijd tegen OVV uit Oostvoorne eindigde in 3-3. HBSS was thuis met 3-0 te sterk voor Rhoon. Kethel Spaland blijft, ondanks het puntverlies, koploper met 10 punten. HBSS staat door de zege op de tweede plaats met 9 punten.

In de Vierde Klasse F stond de derby tussen Hermes DVS en PPSC op het programma. PPSC won de uitwedstrijd tegen de stadgenoot met 2-4. SVV verloor de uitwedstrijd tegen Zestienhoven met 4-1. PPSC is in deze klasse nu de hoogst genoteerde Schiedamse club met 9 punten. Hermes DVS (3 punten) en SVV (0 punten) staan in de onderste regionen.

 

Bron: schie.nu

HBSS slaat wederom toe in ‘Schiedams kwartiertje’

Op een kletsnat Harga is de formatie van Toon Wolters de ploeg van Rhoon de baas gebleven.  Hoewel HBSS de gehele wedstrijd de overhand had en zeker meer balbezit, duurde het toch weer tot de laatste 15 minuten , wat dit seizoen zomaar eens echt het Schiedams kwartiertje kan worden, alvorens het overwicht op het scorebord tot uiting kwam. Achtereenvolgens Keessie Wolters (2x) en Ruchen Pieternella zorgden voor een toch nog ruime en verdiende zege.

 

Bron: waterwegsport.nl

ALV op vrijdag 18 oktober

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op vrijdag 18 oktober as, aanvang 20:00 uur in de kantine. De stukken voor deze ALV zullen enkele dagen voor aanvang beschikbaar zijn op onze website.

 

Kijk hier voor de stukken

 

Op donderdag 3 oktober as om 19:00 uur staat de deur open voor geïnteresseerden leden die op voorhand een inzicht willen krijgen in de financiën.

 

 

Het bestuur,

Patrick, Hen, Petra, Arjan en Sjouke.

Parkeren in Sportpark Harga

Vanaf dit weekend zal het hek van de kleine parkeerplaats bij het gebouw permanent dicht zijn. Alleen bevoegde personen met een Harga parkeerpas mogen op deze parkeerplaats parkeren. Auto's die geparkeerd staan zonder Harga parkeerpas zullen door handhaving bekeurd worden, of in het ergste geval weg gesleept worden. Dit geld ook voor auto's die voor het hek of in het gras naast het hek staan geparkeerd. Het is ook verboden om op de Olympiaweg (de weg tussen HBSS en HCS) te parkeren. Deze weg is eenrichtingsverkeer. Auto's kunnen parkeren op de grote parkeerplaats, ingang via het Trimpad, tussen veld 4 en veld 8.

 

HBSS kleding online bestellen

Vanaf heden is het mogelijk om alle HBSS kleding en toebehoren online te bestellen op de speciale Klupp / HBSS website.
Er kan gelijk met iDeal worden afgerekend en de kleding kan thuis worden gestuurd of opgehaald worden in de commissiekamer.

Vergeet niet bij de betaling de HBSS kortingscode op te geven "HBSSKORTING"

 

Ga hier naar de website

Sponsors

Clubblad 06

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Ryan Martina (15 okt)
Ben Tuinenburg (15 okt)
Sander Teunissen (16 okt)
Devon Jarell Da Luz (17 okt)
Desire van Triet (17 okt)
Rene Poot (17 okt)
Lisa Wijnholds (17 okt)
Faries Alibaks (17 okt)
Kemal Yigin (20 okt)
Nico de Hoop (21 okt)