Aanvulling bestuur

Het Bestuur van HBSS is zeer verheugd met de toetreding van Michel van Zijl en Martin Sommeijer tot het bestuur. Michel zal toetreden als bestuurslid, Martin zal in eerste instantie aansluiten ter ondersteuning. De precieze taakverdeling binnen het bestuur wordt nog nader besproken, maar de eerste taken zijn al opgepakt. Michel richt zich voornamelijk op de marketing en uitstraling van HBSS en is begonnen aan het verder verbeteren van planning en uitstraling rond de kantine. Martin is in overleg met Arjan Gijze om te kijken op welke manier hij het Secretariaat kan ondersteunen.

 

Met de komst van Martin en Michel is het bestuur twee echte HBSS-ers rijker die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei van onze vereniging. Martin en Michel zullen op de eerstvolgende ALV officieel verkiesbaar zijn voor hun nieuwe functie. Tot die tijd lopen ze mee om alvast in te werken.

 

Op de eerstvolgende ALV zal Hen Bras zich daarnaast verkiesbaar stellen als Penningmeester in opvolging van Petra Schrik die het Bestuur helaas verlaat.

 

Patrick, Hen, Arjan, Petra, Martin, Michel en Sjouke

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Sponsors

Clubblad 17

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Ali Seckin (49 jr.)
Bep Spits - de Bus (52 jr.)

Binnenkort jarig
Timo van Oossanen (13 aug)
Ron Otte (13 aug)
Lorenzo Bos (13 aug)
Sandra van Waart (15 aug)
Thijs Rademaker (17 aug)
Melvin Linders (18 aug)
Orkun Buyukyilmaz (18 aug)
Ricardo Straver (20 aug)
Ergio Frans (21 aug)
Nabil Boufellah (22 aug)