Parkeren in Sportpark Harga

Wij ontvingen het volgende schrijven van de gemeente Schiedam.

 

"Al geruime tijd krijgen wij klachten van bewoners van de nieuwe woonwijk Harga over het wildparkeren in de wijk,  in de bermen van de Olympiaweg en het hockeylaantje, waardoor er soms gevaarlijke situaties ontstaan.

Ook van de gebruikers van het nieuwe sportpark horen wij regelmatig klachten dat bezoekers, maar ook eigen leden zich niet veel aantrekken van de verkeersregels aldaar.

Ik heb u in een eerder stadium reeds gemeld dat hier sprake is van ongewenst gedrag, dat hardnekkige vormen aanneemt en ook zorg draagt voor verbaal geweld jegens vrijwilligers van de verenigingen.

 

In voormeld kader zijn borden geplaatst die enerzijds de bezoekers leiden naar de grote parkeerplaats aan het Trimpad (ruim 200 plaatsen).

De kleine parkeerplaats aan de Olympiaweg is exclusief gereserveerd voor bezoekers van KomKids, alsmede voor SVV en HBSS vrijwilligers/bestuursleden.

Anderzijds is er een parkeerverbod op de Olympiaweg van kracht, alsmede in het hockeylaantje.

 

Aangezien de klachten niet verminderen, is besloten om strenger te gaan handhaven.

De collega’s van de LBB zullen de komende weken vaker te zien zijn ter plaatse en zullen in eerste aanleg waarschuwingen uitdelen aan personen die fout- of wildparkeren.

Dit geldt op zowel de kleine parkeerplaats (waar soms nog personen parkeren die daar feitelijk niets te zoeken hebben) als voor de Olympiaweg/hockeylaantje.

De personen die mogen parkeren op de kleine parkeerplaats (aangegeven met bordjes) moeten zichtbaar hun parkeerkaart op het dashboard leggen, zodat dit controleerbaar is voor de LBB.

 

Mocht het waarschuwen niet voldoende resultaat hebben, dan zal de LBB gaan verbaliseren."

 

 

Reacties   

#5 omcuhug 25-01-2020 02:07
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxil Dose For 55 Pounds ymd.nwon.hbss.nl.skf.ed http://mewkid.net/who-is-xandra/
#4 adeevuroesaic 25-01-2020 01:38
Amoxicillin 500mg Dosage: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxicillin 500mg Capsules wen.kuho.hbss.nl.ylw.wv http://mewkid.net/who-is-xandra/
#3 eboweloquqr 24-01-2020 19:45
Buy Amoxicillin Online: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxicillin 500mg zfm.ctmw.hbss.nl.bfs.qq http://mewkid.net/who-is-xandra/
#2 oipaneged 24-01-2020 19:10
Buy Amoxicillin: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Buy Amoxil icr.wbun.hbss.nl.srq.rs http://mewkid.net/who-is-xandra/
#1 umeludib 24-01-2020 18:23
Buy Amoxil Online: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxicillin kas.wfje.hbss.nl.lkc.gf http://mewkid.net/who-is-xandra/

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Sponsors

Clubblad 13

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Joelle Treurniet (25 jr.)

Binnenkort jarig
Nicos Vlachos (30 jan)
Mario van Snek (31 jan)
Martijn Slijt (2 feb)
Dirk Stolk (2 feb)
Fergey Drenthe (3 feb)
Lianda Groeneveld (7 feb)
Brady Molenaar (7 feb)
Damian Janson (8 feb)
Mehmet Berat Uyduran (10 feb)
Kevin Lima (10 feb)