Parkeren in Sportpark Harga

Wij ontvingen het volgende schrijven van de gemeente Schiedam.

 

"Al geruime tijd krijgen wij klachten van bewoners van de nieuwe woonwijk Harga over het wildparkeren in de wijk,  in de bermen van de Olympiaweg en het hockeylaantje, waardoor er soms gevaarlijke situaties ontstaan.

Ook van de gebruikers van het nieuwe sportpark horen wij regelmatig klachten dat bezoekers, maar ook eigen leden zich niet veel aantrekken van de verkeersregels aldaar.

Ik heb u in een eerder stadium reeds gemeld dat hier sprake is van ongewenst gedrag, dat hardnekkige vormen aanneemt en ook zorg draagt voor verbaal geweld jegens vrijwilligers van de verenigingen.

 

In voormeld kader zijn borden geplaatst die enerzijds de bezoekers leiden naar de grote parkeerplaats aan het Trimpad (ruim 200 plaatsen).

De kleine parkeerplaats aan de Olympiaweg is exclusief gereserveerd voor bezoekers van KomKids, alsmede voor SVV en HBSS vrijwilligers/bestuursleden.

Anderzijds is er een parkeerverbod op de Olympiaweg van kracht, alsmede in het hockeylaantje.

 

Aangezien de klachten niet verminderen, is besloten om strenger te gaan handhaven.

De collega’s van de LBB zullen de komende weken vaker te zien zijn ter plaatse en zullen in eerste aanleg waarschuwingen uitdelen aan personen die fout- of wildparkeren.

Dit geldt op zowel de kleine parkeerplaats (waar soms nog personen parkeren die daar feitelijk niets te zoeken hebben) als voor de Olympiaweg/hockeylaantje.

De personen die mogen parkeren op de kleine parkeerplaats (aangegeven met bordjes) moeten zichtbaar hun parkeerkaart op het dashboard leggen, zodat dit controleerbaar is voor de LBB.

 

Mocht het waarschuwen niet voldoende resultaat hebben, dan zal de LBB gaan verbaliseren."

 

 

Reacties   

#2 aiwuxetohe 07-03-2020 05:34
Buy Amoxicillin: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Amoxicillin 500mg Dosage sil.jldw.hbss.nl.uax.xr http://mewkid.net/who-is-xandra/
#1 bovogukl 07-03-2020 05:09
Amoxicillin 500 Mg Dosage: http://mewkid.net/who-is-xandra/ Buy Amoxicillin Online nwn.hvmc.hbss.nl.zbo.ms http://mewkid.net/who-is-xandra/

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Sponsors

Clubblad 17

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Sander Lansbergen (5 apr)
Ramon Bos (5 apr)
Gerard de Bruijn (6 apr)
Abdelkarim Boufellah (6 apr)
Tony Fresco (6 apr)
Dirk van Kooy (10 apr)
Rayawe Saidi (10 apr)
Andre van der Hoef (13 apr)
Marijke Gerkema (14 apr)
Jasper Pons (16 apr)