HBSS toch weer onderuit

HBSS toch weer onderuit

VOETBAL - Voetballend HBSS had zaterdag absoluut de kans om met drie punten weg te stuiven bij VV Maasdijk, maar door andermaal vele opgelegde kansen te missen - trainer Toon Wolters sprak van acht 100% mogelijkheden - hield Maasdijk met een 3-2 overwinning de volle winst in eigen huis.

door Ton de Leede (foto door Louise Melchers)

Toon Wolters, de kleine generaal van Harga, had zwaar de pé in na de in zijn ogen volkomen onverdiende zege van de gastheren. De nummer 11 van de ranglijst had het moeilijk met de keihard knokkende brigade uit Schiedam. Na de winst van vorige week wilde HBSS opnieuw flink in de bus blazen. Na de 1-0 van Maasdijk egaliseerde Rachid Bouali de score. De Schiedammers roken hun kansen en doken herhaaldelijk gevaarlijk op voor het doel van de thuisploeg. Zoals vaker dit seizoen kon de trekker maar niet worden overgehaald.
De 1-1 ruststand was dus duidelijk in het voordeel van de thuisvoetballers.

De grote kans op 1-2 liet Denny Fellingers liggen. De penalty werd door de middenvelder opzichtig gemist. Maasdijk putte moed uit het voordeeltje en kwam rond het uur op 2-1 en 3-1. Twee keer over de middenlijn en twee keer scoren, een geweldig moyenne. De oranjehemden ontbeerden net dat beetje geluk vandaag.

,,Om gek van te worden,'' baalde Toon Wolters, ,,zoveel kansen en toch geen punten. Dit moet een keer ophouden.''

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 17

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Sander Lansbergen (5 apr)
Ramon Bos (5 apr)
Gerard de Bruijn (6 apr)
Abdelkarim Boufellah (6 apr)
Tony Fresco (6 apr)
Dirk van Kooy (10 apr)
Rayawe Saidi (10 apr)
Andre van der Hoef (13 apr)
Marijke Gerkema (14 apr)
Jasper Pons (16 apr)