HBSS weet weer wat winnen is

HBSS weet weer wat winnen is

 

VOETBAL - Niet alleen was het weer buitengewoon, ook het spel van HBSS tegen VV Naaldwijk was soms van een ongekende schoonheid. HBSS vocht zoals trainer Toon Wolters het zo graag ziet. Het was dat de gasten een ijzersterke keeper hadden anders was de 2-0 winst van de rode lantaarndrager een stuk hoger uitgevallen.

door Ton de Leede (foto's door Louise Melchers)

Toon Wolters, de kleine generaal van Harga, preekt al maanden dat zijn ploeg veel te laag genoteerd staat en gezien het vertoonde spel een hogere klassering verdient. Echt weggetikt worden de oranjehemden zelden, toch stond de teller na de meeste duels op nul punten. Tegen Wateringse Veld Kranenburg, direct na de winterstop, zette HBSS de eerste stap naar meer puntenwinst. Vandaag zaterdag bleek Naaldwijk, de nummer 12 op de ranglijst, een dankbaar slachtoffer. De vechtlust en de passie van de Harga-bewoners werd nu eens wel beloond.

In de eerste helft bleef de stand op 0-0 steken en werd gevreesd voor de opleving van de gasten. HBSS blecht echter heer en meester. In de 65e minuut zorgde Zakaria Amrani voor de 1-0, meer dan verdiend. Een kwartier later soleerde Rachid Bouali als een artiest langs enkele tegenstanders en zette hij Faisal vrij voor de goal: 2-0.

Eindelijk viel het muntje goed en als Rachid Bouali (schot binnenkant paal achter doelman om) en Zakaria Amrani (inzet op aluminium) doel hadden getroffen was het krachtsverschil nog iets duidelijker uitgedrukt.

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 17

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Sander Lansbergen (5 apr)
Ramon Bos (5 apr)
Gerard de Bruijn (6 apr)
Abdelkarim Boufellah (6 apr)
Tony Fresco (6 apr)
Dirk van Kooy (10 apr)
Rayawe Saidi (10 apr)
Andre van der Hoef (13 apr)
Marijke Gerkema (14 apr)
Jasper Pons (16 apr)