Strijdvaardig HBSS pakt dikverdiende overwinning

Strijdvaardig HBSS pakt dikverdiende overwinning

Schiedam – HBSS heeft in de thuiswedstrijd tegen Naaldwijk weer eens het zoet van de overwinning mogen proeven. De Schiedammers waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar zagen keer op keer de Westlandse sluitpost een sta in de weg zijn.
Het duur de tot aan minuut 65ste minuut voordat de Wolters brigade het speloverwicht ook op het scorebord zag verschijnen. Eerst was het winteraanwinst Zakaria Amrani die na een knappe actie prima de 1-0 binnenschoot waarna Fasil Mella na goed voorbereidend werk van Rachid Bouali de wedstrijd 10 minuten voor tijd in het slot gooide.

Oefenmeester Toon Wolters was uiteraard zeer tevreden met de verrichtingen van zijn ploeg. “We hebben de gehele wedstrijd gedomineerd maar vergaten een aantal 100% kansen te verzilveren. Het was geweldig om te zien dat iedereen tot aan het uiterste ging en dat ook het publiek op de banken stond. Door deze overwinning hebben we nu zeven punten achterstand op de nummer voorlaatst en hebben we alles in eigen hand om ons veilig te spelen. Ik heb alle vertrouwen in deze gasten.”  aldus de trainer.

 

Bron: waterwegsport.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 17

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Sander Lansbergen (5 apr)
Ramon Bos (5 apr)
Gerard de Bruijn (6 apr)
Abdelkarim Boufellah (6 apr)
Tony Fresco (6 apr)
Dirk van Kooy (10 apr)
Rayawe Saidi (10 apr)
Andre van der Hoef (13 apr)
Marijke Gerkema (14 apr)
Jasper Pons (16 apr)