HBSS weerstaat koploper

HBSS weerstaat koploper

VOETBAL - De voetballers van HBSS, nummer laatst in de 3e klasse B, lieten Wateringse Veld Kranenburg flink schrikken op het Schiedamse kunstgrasveld. In nog geen tijd prijkte een 2-0 tussenstand op het scorebord. HBSS toonde geen enkel respect voor de koploper, maar moest na rust toezien dat de Haagse opponent tot 2-2 terugkwam.

door Ton de Leede

Zakaria Amrani, de nieuwkomer van hoofdklasser Leonidas en zaalvoetbalinternational, was zoals verwacht een regelrechte aanwinst. Sterk aan de bal, een fluwelen balbehandeling en een geweldig inzicht waren punten die de oranjehemden vanaf de eerste seconde een 'boost' gaven. Na vijftien seconden lag de bal al in het vijandelijke mandje na een inzet van Junior Albertus, 1-0. Binnen tien minuten zorgde diezelfde aanvaller voor de 2-0 na een prachtige actie. De lijstaanvoerder, misschien gekomen om eventjes de drie punten op te halen, snakte naar adem en de gastheren vergaten verder uit te lopen.

In de tweede rondgang was te verwachten dat Kranenburg een tandje of wat zou bijzetten. Bij HBSS moest Junior Albertus geblesseerd worden vervangen waardoor de angel uit de aanval was. Met de boomlange Rogier Beld in de spits begon HBSS steeds meer te wankelen. Met nog ruim een kwartier te gaan soleerde Karam Boukhari opvallend makkelijk naar de aansluiting, 2-1. De thuisploeg kwam nauwelijks over de middenlijn en de 2-2 van Rogier Beld was onvermijdelijk. De Hagenaars gingen vol voor de winst, maar kregen bijna de deksel op de neus. Naigy Klepke, wispelturig als altijd, knalde vijf minuten voor tijd keihard op de paal, waarna aan de andere kant de bal op de onderkant van de lat ketste.

De 2-2 was een uiterst verrassend maar ook verdiend resultaat voor de mannen van Toon Wolters.

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 17

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Sander Lansbergen (5 apr)
Ramon Bos (5 apr)
Gerard de Bruijn (6 apr)
Abdelkarim Boufellah (6 apr)
Tony Fresco (6 apr)
Dirk van Kooy (10 apr)
Rayawe Saidi (10 apr)
Andre van der Hoef (13 apr)
Marijke Gerkema (14 apr)
Jasper Pons (16 apr)