HBSS onterecht onderuit tegen DUNO

HBSS onterecht onderuit tegen DUNO

Den Haag – HBSS miste een aantal basisspelers waaronder Danny Fellinger. De aanvoerder werd vorige week uit het niets door een tegenstander tegen de vlakte geslagen met een op twee plaatsen gebroken kaak tot gevolg.
In de eerste helft had DUNO een veldoverwicht. Daardoor moest keeper Devin de Heij drie keer handelend optreden en raakte DUNO ook een keer lat. In de voorlaatste minuut wist de DUNO-keeper een schot na een prima individuele actie van de ingevallen Rachid Bouali maar half te keren. Naigy Klepke was er als de kippen bij en wist tussen 2 tegenstanders in te scoren, 0-1 voor HBSS.
Na tien minuten kwam DUNO na een onnodig veroorzaakte strafschop op 1-1. In de twintigste minuut vloog de vlam in de pijp.  De nummer 11 van DUNO sloeg een HBSS- speler maar de scheidsrechter gaf geel in plaats van rood. Kort daarna was er een opstootje tussen twee spelers en na asociale verbale bemoeienis van een DUNO-toeschouwer ontstond er een  vechtpartij tussen spelers en ook toeschouwers.

De scheidsrechter staakte de wedstrijd en was vanaf dat moment bleek later de weg kwijt. Na een pauze van een half uur wilde de scheidsrechter alleen verder gaan als HBSS zelf een speler aan zou wijzen die men in de kleedkamer achterliet. Hij had namelijk een DUNO-speler rood gegeven  en wilde met een gelijk aantal spelers de wedstrijd vervolgen. Nog nooit vertoond qua spelregel. Met 10 tegen 10 werd de wedstrijd hervat.

In de laatste 25 minuten was HBSS nog vlak bij de overwinning maar het gevaarlijke afstandsschot van Naigy Klepke scheerde rakelings over de lat. In de laatste minuut mocht de eerder genoemde nummer 11 van DUNO een vrije trap nemen. Twee spelers van DUNO stonden buitenspel waarvan eentje de bal binnen schoot.
Ondanks het vlagsignaal en tot verbazing van alles en iedereen, ook van DUNO-kant  keurde de scheidsrechter het doelpunt goed. Kort daarna floot hij voor het einde. Na afloop kwam het stoom haast uit zijn oren bij trainer Toon Wolters: ” Schandalig wat hier gebeurt. Hij verzuimt rood te geven, daarna moeten wij vrijwillig een speler in de kleedkamer achterlaten en hij keurt een glaszuivere buitenspelgoal goed. Ik heb hier geen woorden voor”.
 

Comments are now closed for this entry

Sponsors

Clubblad 09

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Maurice Mannee (39 jr.)

Binnenkort jarig
Faeez Kardar (23 nov)
Nino Krijnen (24 nov)
Ger van Kampen (24 nov)
Jamey de Ridder (25 nov)
Adam El Bouïadi (25 nov)
Patrick Valdeblanquez (25 nov)
Younes Hamdaoui (25 nov)
Gerard Pijnacker (26 nov)
Stefan Kovacevic (26 nov)
Gary R. Smits (30 nov)