HBSS heeft echt alles tegen

HBSS heeft echt alles tegen

VOETBAL - HBSS staat weer een week langer op de laatste plaats in de 3e klasse B. Op bezoek bij SV Wateringse Veld Kranenburg was HBSS zeker niet kansloos, maar lieten scheidsrechterlijke dwalingen en misfortuin HBSS alsnog tegen een 3-1 nederlaag aanlopen.

door Ton de Leede

De rode lantaarndrager was niet erg van de entourage onder de indruk en gaf goed partij. Vlak voor rust kwam de thuisploeg op 1-0 na een fraaie aanval. Na de thee voelde minuut 66 heel dubbel. Een doorgebroken HBSS-aanvaller werd in de 16meter getorpedeerd en de penalty was terecht. Alleen werd de verdediger niet eens bekeurd met een kaart, laat staan de rode. De 1-1 kwam via Danny Fellinger op het bord.

Een paar minuten later kregen de gastheren volgens Toon Wolters een vrije trap om niks. Wel of niet terecht, de bal kwam al klutsend tot 2-1. HBSS ging nog een stap harder om een punt uit het vuur te slepen. De koploper had het geluk van de mogelijke kampioen en wist de 3-1 nog aan te brengen. Het duel werd vlak voor tijd nog even gstaakt. Danny Fellinger had een elleboog bewust vol in zijn gezicht gekregen. Er ontstond een heftig opstootje waarna de referee even liet inrukken. Toen de rust na enige minuten was teruggekeerd werd de resterende tijd uitgespeeld.

,,Zoals vandaag weer te zien was,'' aldus Toon Wolters, ,,is er een stijgende lijn. De beloning krijgen mijn spelers binnenkort.''

Komende zaterdag staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma, tegen Duno, in sportpark Dynamiek in Den Haag.

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Sponsors

Clubblad 09

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Maurice Mannee (39 jr.)

Binnenkort jarig
Faeez Kardar (23 nov)
Nino Krijnen (24 nov)
Ger van Kampen (24 nov)
Jamey de Ridder (25 nov)
Adam El Bouïadi (25 nov)
Patrick Valdeblanquez (25 nov)
Younes Hamdaoui (25 nov)
Gerard Pijnacker (26 nov)
Stefan Kovacevic (26 nov)
Gary R. Smits (30 nov)