Strijdend HBSS pakt verdiend punt tegen Maasdijk

Strijdend HBSS pakt verdiend punt tegen Maasdijk

Schiedam – Een strijdend HBSS heeft vanmiddag in een enerverende wedstrijd een verdiend punt gepakt tegen Maasdijk. Waar het zeker de eerste helft recht op meer had eindigde het treffen met de Westlanders hoe het begon: 0-0
 
Nadat de uitstekend keepende HBSS-doelman Devin de Hey na 8 minuten moest redden kwam er even later een een-tweetje door het hard van de defensie van Maasdijk tussen Junior Albertus en Naigy Klepke waarna de bal door Albertus net naast werd geschoten.
De rest van de eerste helft had HBSS de beste kansen.  Levi Spencer, samen met Danny Fellinger heersend in de defensie, kopte een vrije trap van Klepke net over en na een half uur verdween een geplaatst schot van Junior Albertus net naast. De grootste kans voor HBSS kwam tien minuten voor rust. Na weer een een-tweetje tussen Junior Albertus en Naigy Klepke door het midden van de verdediging kwam Albertus alleen voor de keeper . Hij treuzelde echter dermate lang dat deze kans om zeep geholpen werd.
 
Vlak na rust werd Maasdijk drie keer gevaarlijk voor het doel van HBSS maar door goed keeperswerk van De Hey en slordigheid bij de aanvallers bleef het gelijk.
Daarna nam HBSS het heft weer over. Een pass van Naigy Klepke zette Yordi Molendijk alleen voor de keeper maar hij struikelde over de bal. Dezelfde Klepke zag een afstandsschot nog net gekeerd door de keeper, maar ook Maasdijk kreeg in de counter een paar grote kansen. Waarbij een aantal keren De Hey weer handelend moest optreden. In de laatste 20 minuten van de wedstrijd was HBSS dicht bij de overwinning. Een mooie slalom met de bal binnen het strafschopgebied gevolgd door een schot met zijn linker van Naigy Klepke werd knap gered door keeper Van Berk.Kort daarna bracht weer een knap een-tweetje tussen Klepke en Albertus de laatste alleen voor de keeper maar Van Berk was weer de winnaar. Maasdijk loerde in de counter op een geniepige 0-1 kreeg daar ook een aantal kansen voor maar mocht keeper Van Berk dankbaar zijn toen hij in de laatste minuut een prima vrije trap van aanvoerder Danny Fellinger uit de rechterbenedenhoek ranselde.

 

Trainer Toon Wolters was tevreden over de inzet en beleving van zijn team en is er van overtuigd dat het geluk een keer de kant van HBSS op gaat vallen.
 

Comments are now closed for this entry

Sponsors

Clubblad 09

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Maurice Mannee (39 jr.)

Binnenkort jarig
Faeez Kardar (23 nov)
Nino Krijnen (24 nov)
Ger van Kampen (24 nov)
Jamey de Ridder (25 nov)
Adam El Bouïadi (25 nov)
Patrick Valdeblanquez (25 nov)
Younes Hamdaoui (25 nov)
Gerard Pijnacker (26 nov)
Stefan Kovacevic (26 nov)
Gary R. Smits (30 nov)