Reanimatie cursus

Binnenkort vinden er reanimatiecursussen plaats die gratis worden aangeboden door het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. in samenwerking met het Rode Kruis Nieuwe Waterweg Noord. 

“Wij vinden het belangrijk dat (sport)verenigingen een AED hebben en dat vrijwilligers hier ook mee overweg kunnen”, vertelt Fonds-directeur John Massaar.  “In samenwerking met het Rode Kruis bieden wij daarom alle (sport)verenigingen een gratis reanimatietraining aan”.

 

H.B.S.S. heeft ook een AED tot haar beschikking en wij vinden het zeer belangrijk dat onder onze leden ook mensen zijn die deze AED kunnen bedienen wanneer dit nodig is. Zolang deze al bij ons hangt is hij al meerdere keren ingezet met zeer goede resultaten.

 

Wij stellen onze leden in de gelegenheid om zo’n training bij te wonen of hun eerdere diploma weer op te frissen. Denk je: “Hier doe ik aan mee”. Geef je dan z.s.m. op bij Franny Gijze, tel 06-46770358 of via een mailtje naar kgijze@kabelfoon.nl.  Zij kan dan in overleg met het Rode Kruis gaan bekijken welke data beschikbaar zijn.

Comments are now closed for this entry

Sponsors

Clubblad 08

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Dion Engelbracht (19 jr.)
Jenske Poots (39 jr.)

Binnenkort jarig
Lirandall Sambo (18 nov)
Esther Boertje (19 nov)
Dick Zuidgeest (19 nov)
Mohamed Aissati (19 nov)
Serhat Atceken (19 nov)
Sara Mowlaparast (20 nov)
Maurice Mannee (21 nov)
Daniel Grmazion (21 nov)
Jordie van Tiel (23 nov)
Melissa van Houten (23 nov)