Late tegenvaller voor HBSS

Late tegenvaller voor HBSS

Late tegenvaller voor HBSSVOETBAL - HBSS, voetballend in de 3e klasse C, leek op een geweldige verrassing af te gaan. Nummer 2 van de ranglijst, Dilettant, keek in Schiedam tegen een 2-1 achterstand aan en de laatste seconden tikten weg. Maar in minuut 94 beging Steven Lugtmijer, de verder foutloze goalie van HBSS, een overtreding die Dilettant een pingel opleverde. De 2-2 eindstand was een feit en HBSS-trainer Toon Wolters kon zijn schoenen wel opvreten.

door Ton de Leede

Dilettant, samen met VVOR nog enigszins in het spoor van koploper Kethel Spaland, dacht tegen het zes plaatsen lager genoteerde HBSS de punten vrij gemakkelijk te kunnen meenemen. Maar clubs van Toon Wolters, de kleine generaal van Harga, strijden tot ze er bij neervallen en geven niets cadeau. Na bijna 20 minuten opende Ippi Kirzilay de score uit een strafschop nadat hij zelf was neergekegeld (1-0).

Omdat de oranjehemden verzuimden weg te lopen, kon Dilettant een kwartier voor tijd langszij te komen (1-1). Man van de wedstrijd Ippi Kirzilay was de verdedigers van Dilettant weer eens te slim af en schoot in minuut 86 de prachtige 2-1 op het bord. De 3 punten leken binnen tot het ongelukkige moment achterin (2-2). ,,Ik kon mijn spelers alleen maar complimenteren na afloop. Vooraf had ik getekend voor dit resultaat, nu baal ik een beetje.''

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 05

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Henny de Gids (71 jr.)

Binnenkort jarig
Tristan Frans (26 sep)
Dante Cox (27 sep)
Jan Marcus (27 sep)
Melanie Spelde (28 sep)
Richard van Kammen (29 sep)
Marouan Agzannay (30 sep)
Randy Beer (30 sep)
Elsje v.d. Wateren (1 okt)
Rachid Fkiri (2 okt)
Martin van der Dungen (3 okt)

HBSS Tweets