HBSS levert wereldprestatie

HBSS levert wereldprestatie

HBSS levert wereldprestatieVOETBAL - Voetballend HBSS zorgde voor een brede grijns bij trainer Toon Wolters. Wat was hij trots bij het zien van de vechtlust en veerkracht van zijn pupillen. 2-0 achter, terug naar 2-2, 3-2 achter en in de laatste minuut 3-3 de eindstand. Een beter voetballend Perkouw gelukte het niet om de lager geklasseerde Schiedammers er onder te krijgen. ,,Wat kan ik dan genieten van die jongens,'' aldus de kleine generaal van Harga.

door Ton de Leede

Bij rust had de club uit Berkenwoude een 1-0 voorsprong, die tien minuten na de thee werd verdubbeld naar 2-0. De Schiedammers rechtten de rug en vochten zich terug in de match. Ceasar Mendes zette goalgetter Ippi Kirzilay in positie en de 2-1 was een feit. Diezelde Ippi Kirzilay rondde na ruim 80 minuten voorbereidend werk van Vince Timmers af (2-2). De wedstrijd leek gespeeld maar kreeg toch een ongemeen spannend eind. Uit weer een dood spelmoment, bij alledrie goals van Perkouw het geval, viel de 3-2.

De scheidsrechter keek al op zijn klok, maar toch gaf HBSS nog een dotje gas. Rik van der Vorst was degene die HBSS een soort winnend gevoel gaf door in extremis de 3-3 eindstand op het bord te brengen. ,,Eerlijk is eerlijk,'' wist Toon Wolters, ,,de tegenstander heeft meer kwaliteit. HBSS kan keihard knokken en het elke tegenstander moeilijk maken. Dit was vandaag genieten.''

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 02

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Ergio Frans (21 aug)
Khaled Soliman (21 aug)
Oualid Tarifit (23 aug)
Klaas Gijze (24 aug)
Justin Latupeirissa (24 aug)
Andre van de Berg (25 aug)
Jeffrey Pijnenburg (25 aug)
Mojdeh Noushazar (26 aug)
Thijmen van Veen (26 aug)
Jaap van Dien (26 aug)