Kethel wint 3-1 van HBSS

Kethel wint 3-1 van HBSS

Kethel wint 3-1 van HBSS

VOETBAL - HBSS kreeg de beste kansen in de eerste helft, maar als je ze er niet inschiet, doet de tegenstander dat wel en dat was vandaag Kethel Spaland. Op eigen terrein hield men vandaag op het A4-sportpark met 3-1 de punten in huis. 

 

door Jan Schrijver (foto door Ton Brökling)

In de eerste twintig minuten van de wedstrijd had HBSS duidelijk het beste van het spel. De mannen van trainer Toon Wolters kregen zeker twee dotten van kansen en nog enkele mogelijkheden, maar verzuimden de score open te breken. Bijvoorbeeld de rechterspits in oranjehemd, Naigy Klepke, speelde vandaag verdienstelijk, maar hij verzuimde zijn goede spel met een doelpunt te belonen en vergat daardoor de club waar hij vorig jaar speelde sportief pijn te doen. 

Scoren dat deed de thuisploeg dus wel, op bijzonder effectieve manier. Doelman Michel Zuur trapte ver uit, waarna Quincy Arnhem de bal op snelheid meenam en in volle vaart doelman Steven Lugtmeijer (op de foto bij een andere actie waar hij reddend optrad) verschalkte. Daarmee kwam in de 42ste minuut de 1-0 op het scorebord. 

Na de rust een opnieuw aandringend HBSS, dit keer met resultaat. Ongeveer tien minuten na de thee werd de bal draaiend voor het doel gebracht, waar Ibrahim Kizilay goed in positie stond en raak kopte: 1-1. HBSS had kort erna de leiding kunnen nemen, het doelpunt viel echter opnieuw aan de andere zijde. Tim Oosterwaal zorgde voor de nieuwe voorsprong van thuisploeg Kethel Spaland. Niet al te lang erna bracht Yuri Nooteboom wat meer rust in het spel van de thuisploeg door de marge te vergroten: 3-1. Dat betekende tevens de eindstand.

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Sponsors

Clubblad 09

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Maurice Mannee (39 jr.)

Binnenkort jarig
Faeez Kardar (23 nov)
Nino Krijnen (24 nov)
Ger van Kampen (24 nov)
Jamey de Ridder (25 nov)
Adam El Bouïadi (25 nov)
Patrick Valdeblanquez (25 nov)
Younes Hamdaoui (25 nov)
Gerard Pijnacker (26 nov)
Stefan Kovacevic (26 nov)
Gary R. Smits (30 nov)