HBSS van 2-1 naar 2-4 winst

HBSS van 2-1 naar 2-4 winst

HBSS van 2-1 naar 2-4 winst 

 

VOETBAL - Toon Wolters, de ambitieuze trainer van HBSS, liet bij een 2-1 achterstand bij Zestienhoven de kleedkamerdeur even flink trillen. De spelers hadden goed geluisterd en lieten de thuisploeg met een 2-4 verlies achter.

 

 

door Ton de Leede

 

Zoals bekend is het veld van Zestienhoven, de nummer 9 van de 3e klasse C, matig en open. Als de wind dan ongeremd over het complex waait dan is voetballen een moeilijke opdracht. Zestienhoven nam al gauw de leiding waarna Rachid Bouali een kwartier voor de rust egaliseerde (1-1). Door een slordigheidje van Schiedamse kant konden de gastheren toch met een 2-1 voorsprong naar de kleedkamer.


Toon Wolters, met zijn team als 6e geposteerd, had allang gezien dat Zestienhoven te kloppen was en eiste meer felheid en duelkracht. HBSS toonde zich in de tweede helft opvallend strijdvaardig en wist de achterstand van 2-1 om te buigen in een 2-4 overwining. Rik van der Vorst, Dennis Tienpondt en de tweede van Rachid Bouali waren de scherprechter voor de oranjehemden. ,,Het was zeker niet onze beste pot,'' bekende Toon Wolters, ,,maar in de tweede helft hebben we gestreden voor de winst.''

 

 

Foto's door John Jongebreur

 

Bron: deschiedammeronline.nl

 

 

Comments are now closed for this entry

Clubblad 05

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Henny de Gids (71 jr.)

Binnenkort jarig
Tristan Frans (26 sep)
Dante Cox (27 sep)
Jan Marcus (27 sep)
Melanie Spelde (28 sep)
Richard van Kammen (29 sep)
Marouan Agzannay (30 sep)
Randy Beer (30 sep)
Elsje v.d. Wateren (1 okt)
Rachid Fkiri (2 okt)
Martin van der Dungen (3 okt)

HBSS Tweets