DVO’32 te sterk voor HBSS

DVO’32 te sterk voor HBSS

DVO’32 te sterk voor HBSS 

 

VOETBAL - Na aan de competitie te zijn begonnen met twee keurige overwinningen moest HBSS in DVO'32 zijn veel meerdere erkennen: 0-3. ,,DVO'32 was een maat te groot,'' bekende HBSS-trainer Toon Wolters, ,,maar toch ben ik gewoon erg trots op mijn spelers, ze hebben gevochten als leeuwen.''

 

door Ton de Leede (foto's Ton Brökling)

 

Door Vrienden Opgericht in 1932 te Vlaardingen is een nieuwkomer in de 3e klasse. Na een heroïsche strijd om de titel met stadgenoot CION promoveerden de Vlaardingers vorig seizoen uit de 4e klasse. Ook in de nieuwe omgeving wil de ploeg van trainer Ben Hoogwerf om het 'echie' spelen. Begonnen met een nederlaag werd vorige week de eerste zege op Zwarte Pijl geboekt. HBSS daarentegen kende een prachtige start met twee winstpartijen. Op eigen veld had HBSS weinig in te brengen, alhoewel de thuisploeg een terecht doelpunt van Naigy Klepke zag weggevlagd worden door de DVO'32-assistent. Dat was even voordat de Vlaardingers de ruststand op 0-1 bepaalden.

Hoe hard de voetballers van HBSS ook werkten in de 2e helft, hoe ze ook hun ziel en zaligheid in de strijd wierpen, DVO'32 was niet echt onder de indruk en liep weg naar 0-3. ,,Er is niets op de zege van DVO'32 aan te merken,'' gaf Toon Wolters eerlijk toe, ,,zij hebben enkele spelers die meer ervaring hebben en op een hoger niveau hebben gespeeld. Voor mij de taak om de jongens voor volgende week klaar te stomen.

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Kijk hier voor meer foto's

 

Comments are now closed for this entry

Clubblad 05

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Henny de Gids (71 jr.)

Binnenkort jarig
Tristan Frans (26 sep)
Dante Cox (27 sep)
Jan Marcus (27 sep)
Melanie Spelde (28 sep)
Richard van Kammen (29 sep)
Marouan Agzannay (30 sep)
Randy Beer (30 sep)
Elsje v.d. Wateren (1 okt)
Rachid Fkiri (2 okt)
Martin van der Dungen (3 okt)

HBSS Tweets