Tweede zege voor HBSS

Tweede zege voor HBSSVOETBAL - Met koorts in het lijf zag HBSS-trainer Toon Wolters vanaf de bank dat zijn manschappen ook hun tweede wedstrijd wonnen (2-4). Na de 1-0 overwinning op Perkouw van vorige week volgde vanmiddag een 2-4 zege bij Bolnes. ,,Na een matige eerste helft,'' vertelde Toon Wolters met enig bravoure, ,,voorspelde ik dat we met een tandje erbij binnen het kwartier na rust op 1-3 voor zouden staan. Veertien minuten na rust stond die score  op het bord.''

door Ton de Leede

 

HBSS was in het eerste deel misschien de bovenliggende partij, het was Bolnes dat scoorde en de ruststand bepaalde op 1-0. Nadat Toon Wolters zijn spelers had opgebeurd en zijn profetische gaven had getoond, ging HBSS ongekend scherp de tweede helft in. Door doelpunten van Cesar Mendes Teixeira, Aitor Oliveira dos Santos en Naigy Klepke was de tussenstand inderdaad na een kwartier spelen 1-3. Bolnes gaf zich absoluut niet gewonnen en vocht zich terug naar 2-3. De laatste fase was helemaal voor de Schiedammers, die verzuimden om de marge flink te vergroten. Het was Naigy Klepke, de matchwinner van vorige week, die de eindstand op 2-4 bepaalde. 

Toon Wolters (foto) groette nog net zijn collega-trainer om vervolgens in zijn auto naar huis te snellen om thuis onder de wol te kruipen.

 

Bron: schiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Sponsors

Clubblad 23

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Zakaria El Hamdioui (11 jr.)
Elmar Hekman (47 jr.)
Pascal Veldhoven (36 jr.)

Binnenkort jarig
Ibrahim Kizilay (28 jun)
Ronald vd Goes (28 jun)
Balasz Toth (29 jun)
Kimberly Zandbergen (30 jun)
Marja Slagmoolen-Gijze (30 jun)
Keny Antonio Dias (2 jul)
Nathalie van den Bos (2 jul)
Elbert Bijl (6 jul)
Ilidio Santos Castro (8 jul)
Wim Plomp (8 jul)