Parkeren op zaterdag 8 april

Parkeren op zaterdag 8 april

Opening hockeycomplex HCS
Zoals wellicht bekend, zal de gemeente Schiedam in samenspraak met de Stichting Harga Noord en de hockeyvereniging HCS aanstaande zaterdag, 8 april,  het nieuwe complex openen. Dit zal naar verwachting zorgen voor heel veel toeloop naar het Sportpark Harga en zeer waarschijnlijk een hoge parkeerdruk met zich brengen.

Verkeersmaatregelen
Dit heeft ons doen besluiten om zaterdag het verkeer te reguleren door middel van inzet van parkeerwachten en verkeersregelaars en een pendeldienst. De Olympiaweg zal worden voorzien van een beperkte openstelling, waarbij parkeerwachten de bezoekers gaan verwijzen. Bij de verschillende parkeerterreinen van de hondensportverenigingen, Hermes DVS, SVV en HBSS staan parkeerwachten met portofoons om in en uitgaand verkeer te geleiden.

Parkeren: Vol = vol. Uitwijkmogelijkheden
Aangezien er de gehele dag competitiewedstrijden gespeeld zullen worden en wij de beschikbare parkeerplaatsen zoveel mogelijk willen benutten, zullen wij vanaf 08.00 uur het verkeer gaan toe leiden naar alle beschikbare  parkeerplaatsen. Als die vol raken, dient er te worden uitgeweken naar andere mogelijkheden, zoals de Hargalaan, de Margriethal/Groenoordhal en het Vlietland Ziekenhuis (betaald parkeren).Wij zullen vanaf de Margriethal pendeldiensten laten rijden. Een beperkt aantal mensen in het bezit van een parkeerkaart kan bij HCS parkeren. Zonder een dergelijke parkeerkaart kan men niet parkeren op dat terrein.

 

Gemeente Schiedam

Comments are now closed for this entry

Clubblad 05

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Abdelkader Ferdaous (28 jr.)
Adilson Lopes Furtado (34 jr.)
Falco Schoenmakers (26 jr.)
Edo van der Velden (32 jr.)
Paul Winterswijk (30 jr.)

Binnenkort jarig
Henny de Gids (25 sep)
Tristan Frans (26 sep)
Jan Marcus (27 sep)
Dante Cox (27 sep)
Melanie Spelde (28 sep)
Richard van Kammen (29 sep)
Randy Beer (30 sep)
Marouan Agzannay (30 sep)
Elsje v.d. Wateren (1 okt)
Rachid Fkiri (2 okt)

HBSS Tweets