HBSS in extra tijd langszij

HBSS in extra tijd langszij

HBSS in extra tijd langszijVOETBAL -  Toon Wolters, de trainer van HBSS, moest door blessures en schorsingen vijf basisspelers missen tegen Lombardijen. De in de Derde Klasse C onderaan staande gasten leken lang met de drie punten ervan tussen te gaan totdat de thuisploeg in de 93e minuut op 2-2 uitkwam.

door Ton de Leede (foto's Ton Brökling)

In een duel van matig niveau genoten de toeschouwers vooral van het voorjaarszonnetje. De oranjehemden worstelden vooral met de bal en zagen Lombardijen, een elftal vooral bestaand uit oudere jongeren met het nodige inzicht, in de 10e minuut op 0-1 komen. HBSS kon geen vuist maken en kwam tot de thee niet tot scoren.

Tien minuten na rust zorgde Odair do Rosario voor de 1-1 en de Schiedamse derdeklasser leek op weg naar een gelijkmatige zege. Als ploeg met 10 winstpunten meer dan Lombardijen en bivakkerend op plek 8 niet meer dan normaal. Desondanks zag Lombardijen kans voor de tweede keer op voorsprong te komen, net nadat HBSS enkele 'dotjes' had gemist.

Met alles op de aanval kwamen de gastheren diep in blessuretijd op gelijke hoogte (2-2). Invaller Hasan Abaka, vorig jaar nog keeper onder de hoede van Marvin Janssen, verkoos dit jaar te voetballen en greep vandaag zijn kans. Zijn geweldige inzet bracht de eindstand op 2-2. ,,Het was niet best,'' bekende Toon Wolters, ,,en dan druk ik me zachtjes uit. Daarom ben ik toch tevreden  met een punt.''

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 05

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Abdelkader Ferdaous (28 jr.)
Adilson Lopes Furtado (34 jr.)
Falco Schoenmakers (26 jr.)
Edo van der Velden (32 jr.)
Paul Winterswijk (30 jr.)

Binnenkort jarig
Henny de Gids (25 sep)
Tristan Frans (26 sep)
Jan Marcus (27 sep)
Dante Cox (27 sep)
Melanie Spelde (28 sep)
Richard van Kammen (29 sep)
Randy Beer (30 sep)
Marouan Agzannay (30 sep)
Elsje v.d. Wateren (1 okt)
Rachid Fkiri (2 okt)

HBSS Tweets