Gehavend HBSS onderuit tegen sterk RV&AV Sparta Rotterdam

Gehavend HBSS onderuit tegen sterk RV&AV Sparta Rotterdam

Schiedam – HBSS heeft het thuisduel tegen de amateurs van Sparta Rotterdam ruim verloren: 1-4. De bezoekers wisten net voor rust via de strafschopstip de 0-1 aan te tekenen waarna het karwei door de ervaren ploeg van oefenmeester Ron Luijten na rust vakkundig werd afgemaakt. Bij 0-3 redde Mark de Bus voor de Schiedammers met een schitterende kopbal in de kruising de eer.
Oefenmeester Toon Wolters was na afloop realistisch in zijn betoog ” Vandaag hebben we terecht verloren van een hele goede ploeg.” keek hij terug op het treffen. ” We misten in totaal 4 basisspelers en dat is echt veel te veel om het dit Sparta moeilijk te maken. Wel heb ik weer uitstekend collectief gezien dat voor elkaar door het vuur ging en dat steeds beter gaat voetballen.”
Voor Sparta trainer Ron Luijten betekend de overwinning een eerste horde naar het doel om nacompetitie te halen, “We hebben het ons vandaag moeilijk gemaakt door de wedstrijd niet voor rust te beslissen, maar met een 1-4 ben ik uiteraard dik tevreden.” keek de scheidend oefenmeester terug om het resultaat. “Dit was de eerste wedstrijd van de laatste periode en ons doel is om nacompetitie te halen. Een aantal jaren geleden ben ik met deze geweldige begeleidingsstaf begonnen om de amateurs van Sparta weer nieuw leven in te blazen. We zijn begonnen vanaf nul in de vierde klasse en het zou geweldig zijn om met deze spelersgroep het avontuur af te sluiten als tweede klasser.” aldus de ex-prof.

 

Bron: waterwegsport.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 05

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Abdelkader Ferdaous (28 jr.)
Adilson Lopes Furtado (34 jr.)
Falco Schoenmakers (26 jr.)
Edo van der Velden (32 jr.)
Paul Winterswijk (30 jr.)

Binnenkort jarig
Henny de Gids (25 sep)
Tristan Frans (26 sep)
Jan Marcus (27 sep)
Dante Cox (27 sep)
Melanie Spelde (28 sep)
Richard van Kammen (29 sep)
Randy Beer (30 sep)
Marouan Agzannay (30 sep)
Elsje v.d. Wateren (1 okt)
Rachid Fkiri (2 okt)

HBSS Tweets