HBSS nog in de winterslaap

HBSS nog in de winterslaap

HBSS nog in de winterslaapVOETBAL - De voetballers van HBSS waren volgens trainer Toon Wolters nog niet uit de winterslaap ontwaakt. Vooral door individuele flaters kwam opponent Spirit aan de doelpunten en gingen de gasten met een 1-4 zege naar huis.

 

door Ton de Leede (foto's door Ton Brökling)

In de 2e minuut schoot Okan Yabusan even wakker en dacht hij voor de snelle 1-0 te hebben gezorgd. Ondanks het uitblijven van het vlagsignaal van de Spirit-grensjager besloot de scheidsrechter tot het afkeuren van de ogenschijnlijk rake treffer. Zoals vaker viel prompt de 0-1 aan de andere kant van het veld. Spirit bleef vervolgens de fellere ploeg waardoor de thuisploeg niet aan aanvallen toekwam.

Na rust viel al gauw de 0-2 en liet de Schiedamse defensie het opnieuw afweten. De 0-3 van Spirit was van hetzelfde kaliber. HBSS liet zich telkens op kinderachtige wijze aftroeven. De tegentreffer van, natuurlijk, Ippi Kirilzay kwam te laat, veel te laat om nog voor een goed resultaat te gaan. "Laten we het er maar op houden,'' sprak HBSS-trainer Toon Wolters, "dat de spelers nog in de winterslaap lagen. Spirit was de betere ploeg, maar normaal gesproken kunnen we zo'n ploeg hebben.'' Uiteindelijk stond er na 90 minuten de zure 1-4 op het scorebord.

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 02

Aktiviteiten

Geen evenementen

Verjaardagen

Vandaag jarig
Mike Storm (32 jr.)
Oualid Tarifit (21 jr.)

Binnenkort jarig
Renate Mac Pherson (24 aug)
Klaas Gijze (24 aug)
Marti Schoenmakers (24 aug)
Andre van de Berg (25 aug)
Kuno Rog (25 aug)
Jaap van Dien (26 aug)
Mojdeh Noushazar (26 aug)
Ahmed El Bouiadi (27 aug)
Oriafo Okooboh (27 aug)
Tamara Hollemans (29 aug)