HBSS slaat slag met binnenhalen Batuhan Saglam (Spartaan’20)

Met de komst van Batuhan Saglam heeft HBSS een mooie slag geslagen en de alom gewilde speler aan zijn selectie voor komend seizoen toegevoegd.Saglam speelt in de zaal reeds Topklasse bij HBSS en is op het veld, ondanks zijn jonge leeftijd (nét 22) , al een aantal jaar een vaste kracht in het team van Spartaan’20.  Deze jaargang was de zeer gedreven speler zelfs aanvoerder bij de zondag eerste klasser aan de Oldegaarde. Op Rotterdam-Zuid  doorliep Saglam ook zijn jeugdopleiding en speelde in alle hoogste jeugd teams waarvan bekend is dat die op een zeer hoog , landelijk niveau uitkomen.

De ambitie van Team Wolters spreekt ‘Batu’ heel erg aan en derhalve wil hij graag meehelpen om het bij HBSS zo gewenste doel , minimaal één of zelfs twee klassen hoger , te bereiken.In het kielzog van Batuhan komt ook Aran Bekaroe naar HBSS. Aran , overkomend van FC IJsselmonde, is in het dagelijks leven compagnon van Batuhan en ook omdat de twee in de hoogste jeugd van Spartaan’20 altijd samen hebben gespeeld , willen zij graag samen aansluiten bij een nieuwe club. De afgelopen jaargang was Aran door omstandigheden het plezier in selectie voetbal wat verloren maar de eveneens jeugdige speler heeft er nu weer zijn in zijn kwaliteiten te tonen en zichzelf door te ontwikkelen in de ervaren ploeg van Wolters.

Met deze versterkingen doet HBSS ook goede zaken richting de gewenste verjonging van het team dat naar de verdere toekomst zeker ook een belangrijk punt zal gaan zijn. Voor de jaren na komend seizoen heeft dat de aandacht daar de gemiddelde leeftijd van de brigade waarschijnlijk wel richting de 30 ligt momenteel .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *