Sterkhouder Okan Yabasun langer bij HBSS

Foto: Mischa Keemink (www.waterwegsport.nl)

Na de meerdere verlengingen die afgelopen tijd al zijn gecommuniceerd is HBSS verheugd te melden dat de huidige groep en staff nog verder in tact blijft. Binnen de lijnen valt te melden dat Okan Yabasun op Harga actief blijft en wat betreft de staff is de club verheugd met het aanblijven van team/materiaal-manager Robbie van Vliet en verzorger Orkun Buyukyilmaz.

Nog een paar vraagtekens zijn nu nog in te vullen en tevens lopen een aantal gesprekken met spelers die de selectie van Wolters moeten aanvullen tot wederom kampioenskandidaat nummer 1 in de derde klasse. Tussen de nieuwkomers zitten zeer waarschijnlijk ook een aantal bekende en gerenommeerde namen waarmee de intenties van HBSS meer dan duidelijk zullen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *