Ook Berkan Bayraktar en Danny Schaap langer bij HBSS

Foto: Mischa Keemink (www.waterwegsport.nl)

In navolging van eerder bericht kan HBSS zich gelukkig prijzen met wederom twee spelers die hun verblijf op Harga verlengen.

Berkan Bayraktar en Danny Schaap , beiden routeniers in de ploeg van Wolters, plakken er minimaal nog een seizoen aan vast. Ook dit duo spreekt zich uit om de ingeslagen weg te vervolgen en op een eerstmogelijk moment een prijs te pakken.

Andere mutaties in de selectie zijn Casper Breederveld en Jorden Scherpenzeel die beiden hebben besloten om lager te gaan spelen , respectievelijk bij HBSS en Excelsior’20. Voornamelijk Breederveld heeft een lange staat van dienst binnen de selectie van de oranjehemden en dus zal HBSS hem op een nader te bepalen moment op gepaste wijze bedanken voor die jarenlange inzet.

Eén antwoord op “Ook Berkan Bayraktar en Danny Schaap langer bij HBSS”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *