HBSS hengelt Ronald Simonis (Nootdorp) binnen

De technische commissie van HBSS heeft , in nauwe samenwerking met trainer Toon Wolters, een mooie slag geslagen om voor komend seizoen de plek onder de lat goed bezet te hebben. Ronald Simonis, 21-jarige Hagenaar met roots bij clubs als SBV Excelsior, ADO den Haag, WIK, Forum Sport en als laatste nu zaterdag eersteklasser sv Nootdorp, komt naar sportpark Harga om de strijd aan te gaan met de huidige keepers. Saillant detail daarbij is dat het huidige keepers gilde van Wolters bestaat uit de tussentijds van Leonidas overgekomen Jose Fortes Almeida én ook Andre Simonis, de broer van Ronald.

Wolters is blij met de komst van de talentvolle doelman ; “ Ronald is een welkome versterking van onze selectie. Ik kan nu met 3 volwaardige doelmannen aan de slag en met gezonde strijd en evenwichtige keuzes deze belangrijke positie binnen mijn team invullen. Ik ben ervan overtuigd dat deze mannen hier goed mee om zullen gaan en dat het bij kan dragen aan een mooi seizoen waarin wij als team uiteraard ook weer ambities hebben!”
Ronald Simonis zelf ziet de overstep ook met plezier tegemoet;” de klik met de trainer en de mensen bij HBSS is er, die bestond al doordat ik ze al vaker sprak wanneer ik wel eens bij Andre ging kijken. Ik wil weer spelvreugde hebben en dat was ik eerlijk gezegd de laatste tijden door allerlei omstandigheden wel wat kwijtgeraakt”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *