Wolters en HBSS verlengingen succesvolle samenwerking

Foto: Mischa Keemink (www.waterwegsport.nl)

Waar in de voorgaande jaren al gesproken werd voor een contract voor het leven , hebben de Schiedamse derdeklasser en hoofdtrainer Toon Wolters wel de afspraak om jaarlijks te evalueren. Dit contact moment was ook dit keer van korte duur want of het nu Corona tijd is of niet , HBSS twijfelde geen moment aan het doorgaan met de oefenmeester. Ook Wolters zelf was er snel uit “natuurlijk is het lekker als een club zo achter je staat en medewerking verleent aan alle plannen die we hebben. Jammerlijk staan we nu al lang stil maar ik ben overtuigd dat mijn ploeg alsnog voor de prijzen gaat als we straks wel weer het veld op mogen!”Bestuurslid Voetbalzaken , Hen Bras, vult zijn trainer aan ; “ we zijn met Toon een weg ingeslagen die nu zijn vruchten af zal gaan werpen. HBSS heeft nu een selectie die minimaal een niveau hoger waardig is en dat zal hopelijk nog dit seizoen tot uiting komen. Wij binden Toon graag zo lang mogelijk aan ons en hebben daarom ook deze afspraak”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *