Schiedams kampioenschap 2018 op 9 juni bij HBSS

Schiedams kampioenschap 2018 op 9 juni bij HBSS

Schiedam – De vierde editie van het Schiedams kampioenschap (DUOCAR CUP) zal dit jaar plaatsvinden op het terrein van HBSS.
In eerste instantie had SVV als regerend kampioen de eer om gastheer te zijn maar gezien de (bouw) ontwikkelingen op en rond het complex van de rood-groenen is er in samenspraak met de organisatie en “goede vriend” HBSS besloten om uit te wijken naar het terrein van de oranjehemden, een paar meter verderop.

“In eerste instantie wilden we het kampioenschap uiteraard weer heel graag op ons oude complex houden. Maar gezien de bouwontwikkelingen die bij ons gaande zijn waarin we niet met zekerheid kunnen zeggen hoe ons complex er rond deze periode bijligt hebben we in overleg met de organisatie en HBSS besloten om het onder de vlag van SVV bij onze toekomstige huisgenoot te houden. Wij zijn HBSS dan ook zeer dankbaar om op deze manier samen te werken.” Aldus de kersverse SVV-voorzitter Peter van der Burg.

Ook HBSS  bestuurslid Henny Bras heeft meer dan zin in de samenwerking: “De deur voor een succesvol kampioenschap staat wagenwijd open. Namens HBSS  en SVV heten we de Schiedamse voetbalwereld van harte welkom en we hopen dat dit een mooie opstap is voor de verdere samenwerking op het nieuwe complex van onze verenigingen.”

Het Schiedams kampioenschap voor standaard elftallen zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni. Op 10 juni zal de jeugd weer een plaats krijgen. Uiteraard zal alles weer omlijst worden met de nodige gezelligheid!
Het verdere programma zal in de komende maanden worden gepresenteerd.
De organisatie bestaat ook dit jaar weer uit Edward Molenaar, Marvin Janssen en Mischa Keemink en John Wessels.

 

Bron: waterwegsport.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 20

Aktiviteiten

26 juni 2018
10:00AM - 05:00PM
HBSS JO15 en JO13 toernooi

Verjaardagen

Vandaag jarig
Lennard van Gilst (20 jr.)

Binnenkort jarig
Lewis Stracke (25 jun)
Antonie Gokce (26 jun)
Pascal Veldhoven (27 jun)
Elmar Hekman (27 jun)
Zakaria El Hamdioui (27 jun)
Ibrahim Kizilay (28 jun)
Ronald vd Goes (28 jun)
Balasz Toth (29 jun)
Marja Slagmoolen-Gijze (30 jun)
Kimberly Zandbergen (30 jun)