HBSS van 2-1 naar 2-4 winst

HBSS van 2-1 naar 2-4 winst

HBSS van 2-1 naar 2-4 winst 

 

VOETBAL - Toon Wolters, de ambitieuze trainer van HBSS, liet bij een 2-1 achterstand bij Zestienhoven de kleedkamerdeur even flink trillen. De spelers hadden goed geluisterd en lieten de thuisploeg met een 2-4 verlies achter.

 

 

door Ton de Leede

 

Zoals bekend is het veld van Zestienhoven, de nummer 9 van de 3e klasse C, matig en open. Als de wind dan ongeremd over het complex waait dan is voetballen een moeilijke opdracht. Zestienhoven nam al gauw de leiding waarna Rachid Bouali een kwartier voor de rust egaliseerde (1-1). Door een slordigheidje van Schiedamse kant konden de gastheren toch met een 2-1 voorsprong naar de kleedkamer.


Toon Wolters, met zijn team als 6e geposteerd, had allang gezien dat Zestienhoven te kloppen was en eiste meer felheid en duelkracht. HBSS toonde zich in de tweede helft opvallend strijdvaardig en wist de achterstand van 2-1 om te buigen in een 2-4 overwining. Rik van der Vorst, Dennis Tienpondt en de tweede van Rachid Bouali waren de scherprechter voor de oranjehemden. ,,Het was zeker niet onze beste pot,'' bekende Toon Wolters, ,,maar in de tweede helft hebben we gestreden voor de winst.''

 

 

Foto's door John Jongebreur

 

Bron: deschiedammeronline.nl

 

 

Comments are now closed for this entry

Clubblad 20

Aktiviteiten

26 juni 2018
10:00AM - 05:00PM
HBSS JO15 en JO13 toernooi

Verjaardagen

Vandaag jarig
Jay van Elten (27 jr.)
Leighandro van Kleeff (12 jr.)

Binnenkort jarig
Lennard van Gilst (24 jun)
Lewis Stracke (25 jun)
Antonie Gokce (26 jun)
Elmar Hekman (27 jun)
Zakaria El Hamdioui (27 jun)
Pascal Veldhoven (27 jun)
Ronald vd Goes (28 jun)
Ibrahim Kizilay (28 jun)
Balasz Toth (29 jun)
Marja Slagmoolen-Gijze (30 jun)