Knappe zege HBSS: 1-2

Knappe zege HBSS: 1-2

Knappe zege HBSS: 1-2VOETBAL - Tot de allerlaatste speelseconde zat HBSS-trainer Toon Wolters met dichtgeknepen billen op de bank. Spartaan'20 deed er alles aan om de 1-2 achterstand recht te breien, maar de Schiedammers geven geen krimp en gingen met de 3 winstpunten naar huis.

door Ton de Leede


HBSS was dit weekend niet de enige ploeg met startproblemen. Hoe Toon Wolters er ook op had gehamerd om gelijk bij de les te zijn, de thuisploeg kwam razendsnel op 1-0. De schrik was snel voorbij bij de Hargaploeg, toch lukte het niet om - ondanks reuzenkansen voor Odair de Rosario, Kevin van Doorn, Semir Golic en Erikson Santos Oliveira - langszij te komen.

Tijdens het theedrinken zette Toon Wolters alle poppetjes op de juiste plek, met de goede opdrachten en een ingeprente instelling. De Rotterdammers, één plek hoger op de 8e plaats in de 3e klasse C, kwamen onder een steeds grotere druk te staan en dat ging niet lang goed. Eerst was Gilson Mendes Varela goed voor de 1-1 waarna Semir Golic de 1-2 op het scorebord bracht. Omdat HBSS verzuimde de uitslag te vergroten kwamen de gastheren in de spannende slotfase nog heel dichtbij een gelijke stand. ,,We hadden het allang moeten beslissen,'' opperde Toon Wolters, ,,maar met deze prima overwinning kan ik goed leven.''

 

Bron: deschiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 20

Aktiviteiten

26 juni 2018
10:00AM - 05:00PM
HBSS JO15 en JO13 toernooi

Verjaardagen

Vandaag jarig
Jay van Elten (27 jr.)
Leighandro van Kleeff (12 jr.)

Binnenkort jarig
Lennard van Gilst (24 jun)
Lewis Stracke (25 jun)
Antonie Gokce (26 jun)
Elmar Hekman (27 jun)
Zakaria El Hamdioui (27 jun)
Pascal Veldhoven (27 jun)
Ronald vd Goes (28 jun)
Ibrahim Kizilay (28 jun)
Balasz Toth (29 jun)
Marja Slagmoolen-Gijze (30 jun)