3C: HBSS laat koploper VVOR schrikken

3C: HBSS laat koploper VVOR schrikken

SCHIEDAM – Middenmotor HBSS heeft koploper VVOR in 3C deze zaterdag flink laten schrikken. De formatie van trainer Toon Wolters speelde slechts met 1-1 gelijk, maar VVOR wankelde flink.

HBSS opende furieus en Cesar Mendes Texeira opende binnen tien minuten het bal, maar daarna liep het team van Wolters alleen maar achteruit. Dat resulteerde snel in de gelijkmaker van VVOR. ,,Dat was onze minste fase in de wedstrijd, want we hebben ruim 90 minuten alleen maar hard gewerkt en vooral vooruit gespeeld,” reageerde een trotse Wolters na afloop. ,,Bij vlagen wisten we VVOR onder druk te zetten en we kregen ook kansen, maar niet altijd stond het vizier op scherp. We merkten dat er iets te halen viel tegen een koploper die niet in allerbeste doen was. Maar ik kan leven met dit gelijkspel, want het is alsnog een prima prestatie.”

Door het gelijkspel blijft HBSS meedoen in de middenmoot, ondanks dat Wolters op meer hoopt. ,,De passie en werklust waren vandaag top en als we dat vaker kunnen opbrengen dan kan het nog een mooi slot worden dit seizoen.”

 

Bron: waterwegsport.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 20

Aktiviteiten

26 juni 2018
10:00AM - 05:00PM
HBSS JO15 en JO13 toernooi

Verjaardagen

Vandaag jarig
Jay van Elten (27 jr.)
Leighandro van Kleeff (12 jr.)

Binnenkort jarig
Lennard van Gilst (24 jun)
Lewis Stracke (25 jun)
Antonie Gokce (26 jun)
Elmar Hekman (27 jun)
Zakaria El Hamdioui (27 jun)
Pascal Veldhoven (27 jun)
Ronald vd Goes (28 jun)
Ibrahim Kizilay (28 jun)
Balasz Toth (29 jun)
Marja Slagmoolen-Gijze (30 jun)