HBSS geen partij voor Sparta

HBSS geen partij voor Sparta

HBSS geen partij voor SpartaVOETBAL - Toon Wolters, de oefenmeester van HBSS, sprak zijn bewondering uit over de Sparta-amateurs. De hooggeplaatste Rotterdammers (de nummer 4 van 3c) lieten er geen twijfel over bestaan wie uiteindelijk met de drie punten zou komen te staan. Na de 0-1 ruststand ging Sparta Rotterdam met een duidelijke en terechte 1-4 zege naar huis.

door Ton de Leede (foto Ton Brökling)

,,Ik heb hun trainer Ron Luiten,'' sprak Toon Wolters, ,,mijn complimenten gemaakt met zijn jonge en talentvolle elftal.'' Door allerlei omstandigheden kon HBSS niet over vier basisspelers beschikken. Trainer Toon had gepuzzeld, gewikt en gewogen en was natuurlijk met een flink verzwakt elftal op het eigen hoofdveld verschenen. Sparta was vanaf minuut één superieur en vergat in deel één het duel op slot te gooien.

Na 0-1 bij rust liep Sparta vlotjes uit naar 0-3. Mark de Bus zorgde ervoor dat HBSS weer kleur op de wangen kreeg (1-3) en zelfs wat moed. Het waren echter de gasten die het laatste woord hadden: 1-4. ,,We zijn nog niet zover,'' verklaarde Toon Wolters, de kleine generaal van Harga, ,,dat we een ploeg als Sparta 90 minuten goed partij kunnen geven. Wij moeten tegen andere ploegen de punten pakken.''

 

Bron: schiedammeronline.nl

Comments are now closed for this entry

Clubblad 20

Aktiviteiten

26 juni 2018
10:00AM - 05:00PM
HBSS JO15 en JO13 toernooi

Verjaardagen

Vandaag jarig
Jay van Elten (27 jr.)
Leighandro van Kleeff (12 jr.)

Binnenkort jarig
Lennard van Gilst (24 jun)
Lewis Stracke (25 jun)
Antonie Gokce (26 jun)
Elmar Hekman (27 jun)
Zakaria El Hamdioui (27 jun)
Pascal Veldhoven (27 jun)
Ronald vd Goes (28 jun)
Ibrahim Kizilay (28 jun)
Balasz Toth (29 jun)
Marja Slagmoolen-Gijze (30 jun)